Caroline Johansen

Caroline brenner for historier som får publikum til å si eller tenke «Haha!» «Aha!» og «Aaah..» og har jobbet som TV og humordrama-regissør siden hun gikk ut av Westerdals våren 2016. Det siste året har hun regissert 10 episoder for DPlay-serien HVITE GUTTER sesong 1 og 2 som ble nominert til «Beste humorprogram» på Gullruten 2018. Hun er nå aktuell som en av to regissører på «LOVLEG» NRK P3s nye humordrama for ungdom. I tillegg opptrer hun fast som skuespiller, improvisatør og kursholder i ensemblet på et av europas ledende improteater «Det Andre Teatret» og gjør tidvis biroller i ulike humorserier.

Hun har også regissert 20 episoder med sketsj for TV2Humor-satsningen «Sølvrekka», flere enkeltstående sketsjer for «HISTORISK» på NRK og «Torsdagsklubben» på TVN, og facebookserien «Mannen som levde på Fretex» for KITCHEN og 7 episoder med julekalender for barn i VIAPLAYs «Det Store Eksperimentet».

Caroline jobber kjapt, fryktløst og er på konstant oppdagelsesferd etter de morsomme, fine og sterke visuelle fortellingene.